BioAct’eam Takımımız ''Aktif Karbon Teknolojisiyle ile Hazırlanan Biyoplastiklerin Damla Sulama Sistemlerine Entegre Edilerek Kullanılması'' Başlıklı Projeleri ile TEKNOFEST 2022 Biyoteknoloji Yarışmasında Finallere Katılmaya Hak Kazandı Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültemiz, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğrencilerimizden Fatma Özlem Urgan, Melike Ebrar Bakırcı, Ayşenur Yıldız, Beyza Nur Karaca, Hacer Ravza Uçar ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Biyomühendislik bölümü öğrencimiz olan Elmas Nur Ekmekçibaşı’dan oluşan, danışmanlığını Bitkisel Üretim ve Teknoloji Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Ezgi Aytaç’ın yaptığı BioAct’eam Takımımız TEKNOFEST 2022 kapsamında 83.5 puanla finale katılmaya hak kazanmıştır.

''Aktif karbon teknolojisiyle ile hazırlanan biyoplastiklerin damla sulama sistemlerine entegre edilerek kullanılması'' adlı projeyle yarışan öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, TEKNOFEST 2022 finallerinde başarılar dileriz.