Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Ankara Bangladeş Büyükelçiliğine Ziyarette Bulundu Bangladeş Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselansları Mosud Mannan, ndc tarafından kabul edilen öğrencilerimizin ziyaretleri sırasında Bangladeş ve Üniversitemiz tanıtımları yapıldı.

Öğrencilerimizle birlikte Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Gülsüm Mezgel Yartaş’ ın da katıldığı ziyarette Bangladeş Konya Fahri Konsolosluğu’nun da desteği ile ikili iş birlikleri yapılması için görüşmeler gerçekleştirildi.

Etkinlik programı kapsamında ayrıca öğrencilerimizle birlikte Anıtkabir ziyaret edildi.