Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe, Üniversitemizin de Düzenleyicileri Arasında Olduğu “III. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress” Toplantısına Katıldı

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe, Üniversitemizin de Düzenleyicileri Arasında Olduğu “III. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress”  Toplantısına Katıldı

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe, Antalya’da Üniversitemizin de desteği ile 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen “III. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress” toplantısına katıldı. Prof. Dr. Özkan Sivritepe kongrede “The Effects of Different Plant Nutrient Applications on Yield and Quality Criteria of Lettuce Grown in the Greenhouse” başlıklı bir sözlü bildiri sunarken, kongrenin iki oturumunda başkanlık yaptı.