Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe Uluslararası Katılımlı 6. Organik Tarım Sempozyumu ve 10. Ekoloji İzmir Fuarı’na Katıldı

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe, İzmir’de 15-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Katılımlı 6. Organik Tarım Sempozyumu ile 15-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılan 10. Ekoloji İzmir Fuarı’na katıldı. Sempozyumda “Organik Domates Tohumlarında Kullanılan Organik Hidrasyon ve Kurutma Teknikleri Fide Kalitesini İyileştirmektedir” başlıklı sözlü bildiriyi sunan Prof. Dr. Özkan Sivritepe ayrıca, organik tarımla ilgili ülke raporlarının sunulduğu üç oturumda başkanlık yaptı.