Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe, Islah Akademisi’nde Ders Verdi Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. H. Özkan Sivritepe, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 11 üniversite ile 6 araştırma enstitüsünden uzmanların katkılarıyla yürütülen “Islah Akademisi: A’dan Z’ye Sebze Islahı” adlı çevrim içi bir eğitim programında 04.10.2021 tarihinde “Tohumlarda Canlılık ve Güç Testleri” konulu son dersi verdi. Eğitim programı 02.08.2021 tarihinde başlayıp, her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere toplam 27 ders olarak düzenlenmiştir. Her dersi takip eden gün yapılan sınavlarda başarılı olan katılımcılara Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sertifikaları verilmektedir.