Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü araştırma görevlimiz Mustafa Alp Arslan Umarusman VII. Çukurova Biyoteknoloji Günlerine Katıldı

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü araştırma görevlimiz Mustafa Alp Arslan Umarusman 11-12 Mart 2019 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde gerçekleştirilen bilimsel etkinliğe katıldı. Araştırma görevlimiz “Genç Biyoteknologlar Konuşuyor” oturumunda ''Farklı Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) Genotiplerinin Klasik ve Yeni Nesil Doku Kültürü Teknikleriyle Mikroçoğaltımı ve Genetik Kararlılığının Belirlenmesi'' başlıklı sözlü bir sözlü sunum gerçekleştirmiştir.