Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü Araştırma Görevlimiz Mustafa Alp Arslan Umarusman Üniversitemizin Desteği ile Düzenlenen “III. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress’e” Katıldı

Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü araştırma görevlimiz Mustafa Alp Arslan Umarusman 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen, üniversitemizin de düzenleyicileri arasında olduğu III. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress’de ''Micropropagation of Different Blackberry (Rubus fructicosus L.) Genotypes with the Classic and New Generation Tissue Culture Techniques '' ve '' Molecular Defense Reactions on Pears Against Erwinia amylovora Infection'' başlıklı sözlü sunumları yapmıştır.