Bammy Takımımız OKRABOT İsimli Projeleri ile TEKNOFEST 2022 Tarım Teknolojileri Kategorisinde Finale Yükseldi Üniversitemiz Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencisi Damlanur Soyarı, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Muhammet Ali Yıldız, Hatice Boyar, Furkan Ali Tunç ve Furkan İyigökler'den oluşan, Bammy takımımız TEKNOFEST 2022’de detay raporu aşamasında 82.67 puan ile başarılı olarak Tarım Teknolojileri kategorisinde finale katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz OKRABOT isimli projeleri kapsamında bamya hasadı esnasında ortaya çıkan problemleri en aza indirmeyi hedefleyen bir robot geliştirmişlerdir.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, TEKNOFEST 2022 finallerinde başarılar dileriz.